Onze lesgevers ...

Annemie

Yoga kwam in mijn leven rond mijn 40ste jaar, ik leerde ademen, loslaten en vrijheid!
 
Dit leerde ik door de lichaamsoefeningen (kriyā’s) op het ritme van de ademhaling en houdingen (āsana’s) waarin meer diepgang wordt bereikt. Ook ging ik mijn lichaam beter aanvoelen met als gevolg meer bewustzijn, een ruimer beeld van mezelf, mijn eigen omgeving en de wereld. 
 

Ik voel me beter in mijn vel, kreeg meer zelfvertrouwen en sta gelukkig en tevreden in het leven. Door de jaren heen is yoga voor mij een levenswijze geworden, geeft me meer levenskwaliteit en leert me gemakkelijker moeilijke periodes door te komen, waarvoor ik nog elke dag dankbaar ben!

 

Patricia

Je zou me een laatbloeier kunnen noemen… Pas op mijn negenendertigste rolde yoga in mijn leven. Vijf jaar later ben ik mijn opleiding in het Vormingsinstituut te Zolder gestart. Yoga vond zo een plaats in mijn leven en helpt me mijn weg te vinden. 

Voor mij betekent yoga bewustwording van je lichaam in deze wereld. En bewustwording hangt voor mij onafscheidelijk samen met aandacht voor de ademhaling. In mijn lessen besteed ik daarom graag veel aandacht aan adem. Bovendien wil ik iedereen aanmoedigen om te luisteren naar zijn of haar lichaam en om alle “moetjes” los te laten. 

Roel

Helderheid in de geestKracht en soepelheid in het lichaamBack to the BasicsBack to RealityDoor Yogales te geven uit ik – in aansluiting met een eeuwenoude traditie – mijn dank voor al wat ik vanuit zeer verscheiden bronnen heb mogen ontvangenTo find the new is the search for the old (Confucius)

Jos

Zowat 35 jaar geleden drong mijn spirituele leraar er op aan om, zoals hij het verwoordde, vooraan te zitten en yoga uit te dragen. 

Sindsdien tracht ik die authentieke benadering verder uit te dragen, gesteund door de vele hulpmiddelen die yoga aanreikt. Zodat we samen geleidelijk kunnen los komen van die vele dogma’s en te komen tot “Wie of wat ben ik werkelijk?”. 

Het is immers het geboorterecht van elk mens om “gelukkig te zijn” en om tot op latere leeftijd te kunnen genieten van een gezonde geest in een gezond lichaam.